U bent hier

Unieke aanpak

Tonk Advocatuur & Mediation is specialist in echtscheidingszaken en biedt u een unieke aanpak. Hieronder de ingrediënten die onze aanpak uniek maakt.

Nadruk op gezamenlijk scheiden

Als u de intentie heeft om er samen uit te komen, wordt u hierbij optimaal begeleid. U krijgt uitleg en informatie van advocaat en MfN-registermediator Marjolein Tonk en, indien nodig, mediation om tot overeenstemming te komen. In het snel-scheiden traject wordt u optimaal begeleid tot het komen tot een bevredigende uitkomst.

Uitleg en informatie

Scheiden is een zeer complexe aangelegenheid die verdergaande gevolgen heeft voor uzelf, de eventuele kinderen, familie en financiën. Het is daarom van wezenlijk belang dat u zich in uw situatie laat bijstaan door een specialist. Uitleg geven en adviseren om zo tot een optimaal resultaat te komen, is een vast onderdeel van mijn aanpak.

Weten waar u aan toe bent

In mijn aanpak (in welke vorm dan ook) vind ik het zeer belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Dat u inzicht krijgt in het proces en precies weet wat u van ons kunt verwachten. Ik denk ook met u mee en adviseren u daar waar nodig.

Persoonlijke aanpak

Als u gaat scheiden, wilt u goed begeleid worden. Niet na 3 dagen worden teruggebeld, maar direct contact met uw advocaat. U wilt helderheid en het gevoel hebben dat er alles aan wordt gedaan om het beste voor u te regelen. Dit is de persoonlijke aanpak.

Pedagogische achtergrond

Echtscheiding-advocaat Marjolein Tonk heeft een pedagogische achtergrond en weet de belangen van het kind bij een scheiding goed in te schatten. Met specifieke aandacht voor de positie van het kind, kan Marjolein Tonk samen met u tot en werkbare omgangsregeling of passend co-ouderschap komen.

Oplossingsgericht

Marjolein Tonk hanteert een duidelijke oplossingsgerichte aanpak om uw echtscheiding tot een goed einde te brengen.

Regio

Het kantoor is gevestigd nabij Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Leidsche Rijn, Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven.

Wilt u uw echtscheiding goed geregeld hebben?

Of heeft u een vraag?
Neem dan nu contact met ons op of bel 030 - 26 80 591.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn