U bent hier

Over ons

Tonk Advocatuur & Mediation is een gespecialiseerd echtscheidingskantoor waarbij het beste resultaat voor u voorop staat. Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk is gespecialiseerd in echtscheidingszaken en overige personen- en familierechtszaken.

Uw echtscheidingsadvocaat: Marjolein Tonk

Als advocaat en MfN-registermediator is Marjolein in staat om echtscheidingszaken voortvarend en in overeenstemming af te ronden. Na haar studie rechten heeft zij eerst bij diverse advocatenkantoren gewerkt voordat ze haar eigen familierechtkantoor nabij Utrecht is gestart.

Speciale aandacht voor de kinderen

Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk besteedt in haar aanpak speciale aandacht aan de kinderen. Door haar pedagogische achtergrond weet zij de belangen van het kind bij een scheiding goed in te schatten.

Uniek snel-scheiden traject

Tonk Advocatuur & Mediation is voorstander van goed en snel scheiden. Deze vorm is veel goedkoper en bovendien draagt het positief bij aan de consequenties van scheiden. Er samen uitkomen biedt vele voordelen. Lees meer over ons unieke snel-scheiden traject.

Persoonlijke aanpak

Als u gaat scheiden, wilt u goed begeleid worden. Niet na 3 dagen worden teruggebeld, maar direct cohttp://www.echtscheiding-advocaat-tonk.nl/samen-scheiden-uniek-traject-2ntact. U wilt helderheid en het gevoel hebben dat er alles aan wordt gedaan om het beste voor u te regelen. Dit is onze aanpak, onze persoonlijke aanpak.

Regio

Ons kantoor is gevestigd nabij Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Leidsche Rijn, Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven.

Wilt u uw echtscheiding goed geregeld hebben?

Of heeft u een vraag?
Neem dan nu contact met ons op of bel 030 - 26 80 591.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn