U bent hier

Hoe werk ik

Oplossingsgericht

Marjolein Tonk hanteert een duidelijke oplossingsgerichte aanpak om uw echtscheiding tot een goed einde te brengen.

Gezamenlijk scheiden

Als u de intentie heeft om er samen uit te komen, wordt u hierbij optimaal begeleid. U krijgt uitleg en informatie van advocaat en MfN-registermediator Marjolein Tonk en, indien nodig, mediation om tot overeenstemming te komen. In het snel-scheiden traject wordt u optimaal begeleid tot het komen tot een bevredigende uitkomst.

Eenzijdige bijstaand

Waar mogelijk wordt gezocht naar een gezamenlijke oplossing, maar mocht dit (deels) niet mogelijk zijn dan staat Marjolein u vanzelfsprekend bij in eenzijdige kwesties waar alleen uw belangen worden behartigd.

Uitleg en informatie

Scheiden is een zeer complexe aangelegenheid die verregaande gevolgen heeft voor uzelf, de eventuele kinderen, familie en financiën. Het is daarom van wezenlijk belang dat u zich in uw situatie laat bijstaan door een specialist. Uitleg geven en adviseren om zo tot een optimaal resultaat te komen, is een vast onderdeel van mijn aanpak.

Weten waar u aan toe bent

In mijn aanpak vind ik het zeer belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Dat u inzicht krijgt in het proces en precies weet wat u van mij kunt verwachten. Ik denk met u mee en adviseer u daar waar nodig rekening houdend met uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Regio

Het kantoor is gevestigd nabij Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Leidsche Rijn, Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven.

Wilt u uw echtscheiding goed geregeld hebben?

Of heeft u een vraag?
Neem dan nu contact met ons op of bel 030 - 26 80 591.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn