U bent hier

Klantervaringen

Hartelijk dank voor het regelen van mijn echtscheiding, ik ben er erg blij mee. Ik waardeer uw adviezen en de professionele en toch persoonlijke manier waarop u dit heeft afgehandeld.
Linda E.S.W. Stienen
Deskundig, meedenkend, menselijk, vriendelijk, kortom zeker een advocaat om aan te raden! Carolien Fok Dordrecht
Carolien Fok
Ik ben zeer tevreden over de hulp van Tonk Advocatuur. Mevrouw Tonk en haar assistente vormen een effectief team, met als resultaat een uitstekende uitkomst voor mij en mijn zoon. Ze streven daarbij steeds naar voorkomen van escalatie het beste voor het kind. De heer Dr. B uit Gouda
De heer Dr. B. te Gouda
Het is al even geleden dat Tonk advocatuur geholpen heeft met de scheiding. Toch ben ik nog steeds dankbaar voor de hulp en adviezen. Vooral door adviezen als: " probeer de emotie los te zien van de feiten" maakte dat het proces aangenamer verliep. Kernwoorden zijn: succuur, professioneel, praktisch, duidelijk en oog voor detail. Daarom zou ik Tonk advocatuur zeker aanraden.
MVD Leidschendam
"Beste Mevrouw Tonk, samen met mijn ouders was ik bij u geweest om te praten over het 'veranderen' van mijn naam. Ik voelde me best op mijn gemak, en vond het ook lekker rustig bij u. Het was ook best nog wel spannend allemaal!...Ik ben gigantisch blij dat het gelukt is! Eigenlijk was ik sprakeloos toen ik het hoorde, want toen ik 'klein' was wist ik al dat dit mijn allergrootste wens was. heel erg bedankt.
R.F. en familie.
Door de praktische duidelijke aanpak met oog voor de persoonlijke emotionele situatie is onze echtscheiding in 2 maanden binnen de geschatte kosten tot onze tevredenheid afgewikkeld. Ik zou Tonk advocatuur zeker aanbevelen.
MJ Utrecht
Ik koos, via het internet en daarop volgend een telefoongesprek, Tonk advocatuur, vanwege hun transparantie over de geschatte kosten en de duidelijke uitleg van wat hun expertise inhield. Ook werd mij duidelijk dat zij communiceren en samenwerken op een prettige en professionele manier. Vanwege het behaalde succes in de zaak is geheel voldaan aan mijn verwachtingen en ik zou anderen kunnen aanbevelen om ook contact op te nemen met Tonk advocatuur als zij een advocaat nodig hebben.
A.v.d P. te Hilversum
We zijn zeer tevreden over jullie service. Snel, zakelijk maar met voldoende oog voor de situatie, helder en transparant. We zouden zeker naar jullie verwijzen.
Liselotte de vries
Ik vond het heel moeilijk om mijn emoties los te koppelen tijdens het echtscheidingstraject waarin ik tegen mijn zin was terechtgekomen. Er kwamen zoveel dingen aan de orde waarover je moet gaan nadenken, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wilt ... Maar Marjolein heeft mij er met veel geduld doorheen geloodst en ik had het gevoel dat ze mij de ruimte gaf om goed "bij mezelf te blijven". Mijn ex-partner en ik waren het (uiteraard) niet over alles eens, maar Marjoleins duidelijke en doortastende manier van werken heeft ons geholpen om uiteindelijk tot een uitgebreid en voor beide partijen acceptabel ouderschapsplan/convenant te komen. Nogmaals bedankt, Marjolein!
Gitta Koudijs, Hilversum
Vriendelijk, ervaren, duidelijk & snel - we kunnen mevrouw Tonk zeker aanraden als advocaat bij een voornaamswijziging. Wij zijn erg blij met het resultaat, ons zoontje van vier maanden heeft dankzij haar kennis en doortastendheid in no time zijn 'echte naam' op zijn paspoort staan. Dankjewel Marjolein!
K.M te L

Pagina's

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn