U bent hier

Echtscheiding advocaat utrecht

Bent u op zoek naar een echtscheiding-advocaat in de omgeving van Utrecht die u bijstaat bij uw echtscheiding?
Of zijn er problemen ontstaan naar aanleiding van uw echtscheiding?
Bent u van plan om te gaan scheiden, maar weet u nog niet wat er allemaal bij komt kijken?

Echtscheiding-advocaat, specialisme in Utrecht

Echtscheiding-advocaat Marjolein Tonk heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als echtscheiding-advocaat en NMI registermediator legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein heeft ruime ervaring als echtscheiding specialist. Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden en 6 valkuilen van alleen scheiden. 

Echtscheiding-advocaat met persoonlijke aandacht

Marjolein Tonk is als echtscheiding-advocaat zeer betrokken bij de cliënten die ze begeleidt. Ze is altijd op zoek naar meest bevredigende oplossing en als NMI registermediator is ze goed in staat om bruggen te slaan. Er wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak en onze inzet is maximaal, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Echtscheiding informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons kantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Werkzaam in de provincie Utrecht

Echtscheiding-advocaat Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn