U bent hier

Echtscheiding advocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de omgeving van Utrecht die u bijstaat bij uw echtscheiding? Of zijn er problemen ontstaan naar aanleiding van uw echtscheiding?
Bent u van plan om te gaan scheiden, maar weet u nog niet wat er allemaal bij komt kijken?

Advocaat - mediatior scheiding Utrecht

Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als echtscheiding-advocaat en MfN-registermediator legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein heeft ruime ervaring als echtscheiding specialist. Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden en 6 valkuilen van alleen scheiden. 

Persoonlijke aandacht

Marjolein Tonk (kantoor De Bilt, regio Utrecht) is als echtscheidingsadvocaat zeer betrokken bij de cliënten die ze begeleidt. Ze is altijd op zoek naar de meest bevredigende oplossing en als MfN-registermediator is ze goed in staat om bruggen te slaan. Er wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak en haar inzet is maximaal, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Pedagogische achtergrond

Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk (De Bilt – Utrecht) heeft een pedagogische achtergrond en weet de belangen van het kind bij een scheiding goed in te schatten. Met specifieke aandacht voor de positie van het kind kan Marjolein Tonk samen met u tot een werkbare omgangsregeling of passend co-ouderschap komen.

 

Specialisatie: snel scheiden Utrecht

Een van de specialismen van Marjolein Tonk is haar snel-scheiden traject. Dit traject is er speciaal voor partners die gezamenlijk willen scheiden. Het werkterrein voor deze snel scheiden trajecten is niet alleen de regio Utrecht, maar ook daarbuiten.

Echtscheiding informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons kantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Werkzaam in de provincie Utrecht

Echtscheidingsadvocaat Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn