U bent hier

Zoekt u professionele echtscheiding mediation?

- Wilt u op een goede manier scheiden en zorgen dat alles goed geregeld wordt?
- Heeft u het gevoel dat u er samen wel uit gaat komen?
- Heeft u problemen met de omgang en wilt u dit goed geregeld hebben?

Echtscheiding mediation door Marjolein Tonk

Echtscheiding-mediator Marjolein Tonk heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als echtscheiding-mediator en advocaat in een hand legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein Tonk heeft ruime ervaring als echtscheidingsspecialist.  Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden6 valkuilen van alleen scheiden en meer. 

Echtscheiding mediation met persoonlijke aandacht

Marjolein is als echtscheiding-mediator zeer betrokken bij de cliënten die ze begeleidt. Ze is altijd op zoek naar meest bevredigende oplossing en als MfN-registermediator is ze goed in staat om bruggen te slaan door de communicatie te optimaliseren en een oplossingsgerichte aanpak te hanteren. Er wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak en onze inzet is maximaal, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Echtscheiding informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons kantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Lees meer over onze aanpak met echtscheiding mediation

Onze regio
Echtscheiding-advocaat Marjolein Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn