U bent hier

Familierecht-advocaat

- Bent u op zoek naar een familierechtadvocaat bij uw scheiding of andere familierechtszaken?
- Of zijn er problemen ontstaan naar aanleiding van uw familierecht?
- Bent u van plan om te gaan scheiden, maar weet u nog niet wat er allemaal bij komt kijken?

Familierecht-advocaat de specialist

Familierecht-advocaat Marjolein Tonk heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als familierecht-advocaat en MfN-registermediator legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein Tonk heeft ruimte ervaring als familierecht-specialist.  Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden6 valkuilen van alleen scheiden en meer. 

Familierecht-advocaat met persoonlijke aandacht

Marjolein Tonk is als familierecht-advocaat zeer betrokken bij de cliënten die ze begeleidt. Ze is altijd op zoek naar meest bevredigende oplossing en als MfN-registermediator is ze goed in staat om bruggen te slaan. Er wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak en onze inzet is maximaal, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Familierecht informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over familierecht en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons kantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Onze regio
Familierecht-advocaat Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn