U bent hier

Wilt u goed en samen scheiden?

U heeft de intentie om er samen met uw partner uit te komen? En u wilt uw scheiding op een goede en voortvarende manier geregeld hebben?

Dan is ons unieke samen scheiden traject iets voor u!

Uniek samen scheiden traject

Tonk Advocatuur & Mediation heeft een uniek snel-scheiden traject ontwikkeld. Ons snel-scheiden traject is een volledig en compleet traject waarin u door een echtscheidingsspecialist wordt begeleid en waarin alle benodigde kosten zijn verwerkt in een vast tarief. U weet vooraf direct waar u aan toe bent.

Specialist in samen en goed scheiden

Marjolein heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als echtscheidingsmediator en advocaat legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein heeft ruimte ervaring als echtscheidingsspecialist. Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden6 valkuilen van alleen scheiden en meer. 

Echtscheiding informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons kantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Lees meer over ons unieke samen en snel-scheiden traject!

Onze regio
Echtscheiding advocaat Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn