U bent hier

Echtscheidingsadvocaat Amersfoort

Inhoudsopgave

- Scheidingsadvocaat Amersfoort
- Scheiding advocaat & mediator
- Pedagogische achtergrond
- Specialisatie snel scheiden Amersfoort
- Informatieconsult à € 89,-

Scheidingsadvocaat Amersfoort

U wilt gaan scheiden en u bent op zoek naar een scheidingsadvocaat in Amersfoort? Of zijn er problemen ontstaan rond uw echtscheiding? Of wilt u graag eerst weten wat er allemaal bij een scheiding geregeld dient te worden? U woont in (de buurt van) Amersfoort en zoekt een scheidingsadvocaat in de buurt van Amersfoort?

Echtscheiding advocaat Amersfoort

Scheidingsadvocaat Marjolein Tonk richt zich volledig op echtscheidingszaken in Amersfoort en Midden-Nederland. Als echtscheidingsadvocaat en MfN-registermediator legt zij waar mogelijk de nadruk op samen scheiden. Marjolein heeft ruime ervaring als echtscheidingsspecialist.

Pedagogische achtergrond

Echtscheidingsadvocaat Marjolein Tonk (De Bilt, nabij Amersfoort) heeft een pedagogische achtergrond en weet de belangen van het kind bij een scheiding goed in te schatten. Met specifieke aandacht voor de positie van het kind kan Marjolein Tonk samen met u tot een werkbare omgangsregeling of passend co-ouderschap komen.

Gespecialiseerd in: snel scheiden Amersfoort

Een van de specialismen van Marjolein Tonk is haar snel scheiden traject. Dit traject is er speciaal voor partners die samen willen scheiden. Dit snel scheiden traject is er niet alleen voor mensen uit Amersfoort, maar ook voor verder daarbuiten.

Scheiding advocaat & mediator

Marjolein Tonk (kantoor De Bilt, regio Utrecht) is als echtscheidingsadvocaat zeer betrokken bij de cliënten die ze begeleidt. Ze is altijd op zoek naar de meest bevredigende oplossing en als MfN-registermediator is ze goed in staat om bruggen te slaan. Er wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak en onze inzet is maximaal, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Informatieconsult à € 89,-

Bij een echtscheiding kunnen er veel onduidelijkheden zijn over hoe het werkt, wat er geregeld moet worden en wat de consequenties zijn. Marjolein Tonk biedt daarom de mogelijkheid voor een laagdrempelig informatieconsult.

Werkzaam in Amersfoort en erbuiten

Scheidingsadvocaat Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Meest gelezen artikelen:

- Partneralimentatie... hoezo?
- Verhuizen... en de kinderen dan?
- Echt scheiden... maar hoe?
- 6 valkuilen van alleen scheiden
- 7 tips om goed en snel te scheiden

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn