U bent hier

Voordelen

U laten begeleiden door Tonk Advocatuur & Mediation biedt u direct een aantal concrete voordelen:

Persoonlijke aanpak

Als u gaat scheiden, wilt u goed begeleid worden. Niet na 3 dagen worden teruggebeld, maar direct contact en bij voorkeur één aanspreekpunt. U wilt helderheid en het gevoel hebben dat er alles aan wordt gedaan om het beste voor u te regelen. Dit is de persoonlijke aanpak.

MfN-registermediator

Vaak blijkt dat scheiden ook anders kan. Het hoeft niet altijd 'hard tegen hard' waarbij beiden partners een advocaat inschakelen. Als MfN-registermediator is Marjolein Tonk in staat bruggen te slaan die er eerst misschien niet leken te zijn met als resultaat: komen tot een bevredigende oplossing voor beiden. 

Een MfN-registermediator is een mediator die is aangesloten bij de mediatorsfederatie Nederland. Deze organisatie waarborgt de kwaliteiten van registermediators en deze mediators dienen te voldoen aan strenge vereisten van het MfN. Daarnaast is Marjolein gespecialiseerd in mediation op het gebied van echtscheiding en staat als zodanig geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand. 

Praktische no-nonsenseaanpak

Scheiden is nooit leuk. Maar als het nodig is, dan is het fijn als u dit hele proces goed doorloopt. Mijn werkwijze is gericht op resultaat, maar ook op voortvarendheid.

Betaalbare tarieven

Een echtscheidingsadvocaat is nooit goedkoop. Uurtarieven beginnen vaak bij € 175,- en kunnen gemakkelijk oplopen tot het dubbele. Mijn uurtarief bedraagt € 195,- en als u initieel kiest voor het informatieconsult (60 minuten) betaalt u maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw). Daarnaast bied ik ook gereduceerde vaste tarieven en uurtarieven voor bijvoorbeeld het snel-scheiden traject en het mediationtraject of naamswijzigingsprocedures.

Het verschil

Vormen van snel scheiden, zoals bijvoorbeeld internetscheiden, worden veelal goedkoop aangeboden. Maar dat houdt in dat u veel zelfstandig moet doen zonder gedegen begeleiding en/of met meerdere personen, niet zijnde advocaten, die zich bezighouden met uw echtscheiding. Dit kan leiden tot een niet bevredigende oplossing of voor extra ruis. Ik verzorg uw complete echtscheiding met o.a. het snel-scheiden traject en het mediationtraject.

Specialist in echtscheiding

Echtscheiding is een specialisme binnen de advocatuur. Het is zo goed als onmogelijk om de ontwikkelingen op de verschillende rechtsgebieden bij te houden. Als specialist in echtscheidingen heb ik een ruime ervaring opgebouwd. 

Weten waar u aan toe bent

Als u gaat scheiden doet u dat meestal maar één keer in uw leven. U weet vaak niet precies hoe het werkt, wat u kunt verwachten, etc. Daarom bied ik mijn cliënten vanaf dag 1 helderheid en informatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Informatieconsult

Uit ervaring weet ik dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt het kantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,-.

Regio

Het kantoor is gevestigd nabij Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Leidsche Rijn, Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven.

Wilt u uw echtscheiding goed geregeld hebben?

Of heeft u een vraag?
Neem dan nu contact met ons op of bel 030 - 26 80 591.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn