U bent hier

Advocaat-scheiding

- Bent u op zoek naar een advocaat scheiding die u bijstaat bij uw echtscheiding?
- Of zijn er problemen ontstaan naar aanleiding van uw echt scheiding?
- Bent u van plan om te gaan scheiden, maar weet u nog niet wat er allemaal bij komt kijken?

Advocaat en scheiding specialist

Scheiding-advocaat Marjolein heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als scheiding advocaat en MfN-registermediator legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein heeft ruimte ervaring als scheidingsspecialist.  Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden6 valkuilen van alleen scheiden en meer. 

Scheiding-advocaat met persoonlijke aandacht

Marjolein Tonk is als scheiding-advocaat zeer betrokken bij de cliënten die ze begeleidt. Ze is altijd op zoek naar meest bevredigende oplossing en als MfN-registermediator is ze goed in staat om bruggen te slaan. Er wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak en onze inzet is maximaal, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Scheiding informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons echtscheidingsadvocatenkantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Onze regio
Scheiding advocaat Marjolein Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn