U bent hier

Echtscheiding en kinderen

- Bent u op zoek naar een echtscheiding-advocaat met veel ervaring en expertise op het gebied van echtscheiding en kinderen?
- Gaat u scheiden en wilt u het beste voor uw kinderen?
- Of zijn er problemen rond de omgangsregeling, co-ouderschap, kinderalimentatie of ouderlijk gezag?

Echtscheiding- specialist – het beste voor kinderen

Echtscheiding-advocaat Marjolein Tonk heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken. Als echtscheiding-advocaat en MfN-registermediator legt zij waar mogelijk de nadruk op een gezamenlijke oplossing. Marjolein heeft ruime ervaring als echtscheiding-specialist en heeft veel ervaring met het thema 'echtscheiding en kinderen'.

Speciale aandacht voor de kinderen

Echtscheiding-advocaat Marjolein Tonk besteedt in haar aanpak speciale aandacht aan de kinderen. Door haar pedagogische achtergrond weet zij de belangen van het kind bij een scheiding goed in te schatten.

MfN-registermediator

Echtscheiding-mediator Marjolein Tonk heeft zich volledig toegelegd op echtscheidingszaken met kinderen. Mediation bij echtscheidingen met kinderen is zeer aan te raden wegens de blijvende ouderrelatie. Lees ook onze artikelen, zoals: 7 tips om goed en snel te scheiden, 6 valkuilen van alleen scheiden en meer

Echtscheiding informatieconsult

Uit ervaring weten we dat er heel veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over echtscheiding en alle bijbehorende consequenties. Daarom biedt ons echtscheiding advocatenkantoor een laagdrempelig informatieconsult voor maar € 89,- (incl. 6% kantoorkosten en 21% btw).

Lees meer over onze aanpak met echtscheiding en kinderen

Onze regio
Echtscheiding-advocaat Marjolein Tonk werkt landelijk en is o.a. veel werkzaam in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Maarssen, Woerden, Houten en Leidsche Rijn.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn