U bent hier

Omgang

U gaat scheiden en u wilt dat voor de kinderen alles goed geregeld wordt. U blijft beiden ouder, een afhandeling in goed overleg is daarom van groot belang. Marjolein Tonk biedt specifieke aandacht voor de positie van het kind in geval van een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn.

Het kan ook zijn dat u reeds uit elkaar bent en de omgang niet naar wens verloopt. U kunt dan om een vaststelling of wijziging van de omgang verzoeken bij de rechter. Marjolein Tonk kan u met haar ruime ervaring in het omgangsrecht uitstekend bijstaan in deze procedures.

Een werkbare zorgregeling

U blijft beiden verantwoordelijk voor uw kind of kinderen. Het is voor ouders en kinderen belangrijk dat er op een ontspannen manier omgang kan plaatsvinden. En dat er een duidelijke verdeling is in zorg- en opvoedingstaken. Een dergelijke zorgregeling wordt opgenomen in een ouderschapsplan. Dit kan in de vorm van co-ouderschap of een omgangsregeling. Marjolein helpt u op deskundige wijze met het opstellen van een werkbare regeling.

Meer informatie over omgangsmediation is te lezen op de pagina mediation.

De gevolgen voor een kind

U vindt het misschien moeilijk in te schatten welke weerslag uw scheiding heeft op uw kind. Marjolein kan hier, gezien haar pedagogische achtergrond, meer inzicht in geven. Ook kan zij gesprekken met uw kind voeren zodat er rekening kan worden gehouden met zijn of haar wensen en behoeften, in overeenstemming met de leeftijd.

boekentips voor kinderen

 

Regio

Het kantoor is gevestigd nabij Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Leidsche Rijn, Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven.

 

Wilt u uw echtscheiding goed geregeld hebben?

Of heeft u een vraag?
Neem dan nu contact met ons op of bel 030 - 26 80 591.

Onze regio: heel Nederland, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Woerden, Houten en Leidsche Rijn